7 Kasım 2012 Çarşamba

Anket Doldurarak Para Kazanma


İnternette para kazanma yöntemlerinden biri de anket doldurarak para kazanmaktır.

Anket doldurarak para kazanmak, günümüzde dünyada ve Türkiye’de gün geçtikçe popüler olan, interneti ve bilgisayarı olan herkesin rahatça yapabileceği ve para kazanabileceği bir iş. Özellikle Türkiye’de son zamanlarda bu adeta bir iş kolu  haline geldi. Sadece internetten doldurduğu anketlerle evinin geçimine katkı sağlayan ev hanımlarını artık sıkça duyuyoruz. Anket doldurarak para kazanmayı yeni duymuşlar için bu işe bir açıklık getirelim. Anket doldurarak para kazanmak, evde sıradan bireylerin internetten para kazanması, satış ortaklığı sisteminden sonra dünyada  en popüler internetten para kazanma yolu oldu. Çünkü her yaştan ve her kesimden insanların internet üzerinden para kazanabileceği bir yol.

Bu işi yapan araştırma şirketleri de bunu istiyor zaten. Ulaşabilecekleri her kesimden insanların, ürünler yada hizmetler hakkında fikrini öğrenmek. Yüzbinlerce insanın bir hizmet yada bir ürün hakkında ki düşüncelerini öğrenmek, pazarlama dünyasında paha biçilmez bir bilgidir. Bu iş için para ödemelerinin en önemli sebebi de budur.

Hem markalar, hem anketleri dolduranlar, herkes kazanıyor. Markalar yeni ürünleri çıkarırken bu istatistiklerden hedef kitlesini belirliyor. Önemli olan sadece sizin verdiğiniz cevaplar değil. Cevapları verenlerin sosyolojik durumu yada cinsiyeti, medeni hali gibi bir çok etkende bu markalar için önemli. Yani kısaca profil bilgileriniz onlar için önemlidir.

İnternetten anket doldurarak para kazanmak için öncelikle bu işi yapan sitelere kayıt olmak gerekiyor. Daha sonra mail adresiniz günlük olarak anketler geliyor, sizde gelen anketleri doldurup para kazanıyorsunuz. Tabi burada günde 1-2 anket doldurularak çok para kazanılması diye bir şey söz konusu değil. Bu işi yapan bir çok firma var daha çok kazanmak için hepsine üye olu daha çok anket doldurmalısınız. Size önemli bir ipucu anket sitelerine üye olur ilgi alanlarınızı sorarlar oraları es geçmeyin hatta ilgi alanınıza girmeyenleri bile işaretleyin. Bu size daha çok anket gelmesini sağlar.

Bu anket siteleri hakkında ileride daha detaylı bilgiler paylaşmaya çalışacağım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder