7 Kasım 2012 Çarşamba

Dosya Paylaşarak İnternetten Para Kazanmak


İnternetten para kazanmanın yollarında biri de dosya yükleyerek para kazanmaktır. Birçok yerde  gördüğünüz “dosya yükleyerek para kazanmak" insanlara yalanmış gibi gelse de, aslında internette dosya paylaşarak para kazanan birçok insan var. İnternet kullanıcılarının gün içinde defalarca yaptığı dosya indirme işlemi, gerçekten de internetten para kazanma yollarından biridir.

İnternet ortamında dolaşan bir çok insan gün içinde yazı, müzik, film ya da fotoğraf indirmek için upload sitelerini oldukça sık bir biçimde kullanıyor. Dosya yüklemek veya indirmek denilince herhalde herkesin aklına ilk gelen site Rapidshare’dir. Upload sektörüne ilk giren ve ciddi yatırım yapan bir firma olarak Rapidshare, halen dünyada en çok kullanılan upload serverı olma özelliğini koruyor. 

Sektörden elde edilen kazançtan pay alabilmek için rekabetin oldukça arttığı günümüzde, Rapidshare’da kazancını üyeleri ile paylaşmak zorunda kaldı. Artık insanlar Rapidshare puanlarını gerçek para karşılığında takas ederek para kazanabiliyorlar.

Dosya yükleyerek internetten para kazanmak istiyorsak, ilk olarak insanların yüklediğiniz içerikten haberdar olması gerekmektedir. Doğru bir içerik oluşturmanız kadar dosyalarınızın reklamını yapmanız son derece önemlidir. Rapidshare bir dosya yüklediğimiz zaman insanların indirebilmesi için bize bir adres (link) verir. Bu linki paylaştığımız siteye ne kadar çok insan girerse, dosyamızın indirilmesi de o kadar çok olur. Daha fazla indirilme demek, daha fazla para kazanmanız demektir. Aynı şekilde insanların ilgisini çekebilecek ve uzun süre popülerliğini koruyan dosyalar paylaşırsanız kazancınız daha uzun süre devam eder. 
Paylaşım yapacağımız konuları doğru biçimde seçmemiz, internetten para kazanmak için doğru adımı atmamız demektir. İstikrarlı bir biçimde, sıkılmadan paylaşım yaparsanız internetten düzenli bir geliriniz olur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder