9 Kasım 2012 Cuma

Youtube İle Para Kazanmak


Dünyanın en büyük video paylaşım sitesi olan youtube dünyada izlenme açısında ilk beşin içinde yer almakta..Youtube internetten para kazanmak isteyen satış ortağı arkadaşlarımızın en çok ziyaret ettiği siteler arasında yer alır. Çünkü internette var olmak istiyorsanız görsel olarak da çalışmalar yapmanız gerekiyor. Google aramalarında çıkan sonuçlar arasında sadece metinler değil aynı zamanda resimler ve videolarda bulunmaktadır. Bu da youtube gibi video paylaşım sitelerinin önemini arttırmaktadır.



Eğer internetten para kazanmak istiyorsanız ve bu işi minimum maliyetlerle veya hiç para koymadan yapmak istiyorsanız internette ücretsiz yöntemler denemek zorundasınız.  Youtube’da bu yöntemlerden birisi.

Biraz daha açmak gerekirse youtube’u nasıl kullanırız; öncelikle satış ortağı olduğunuz  bir ürün var diyelim. Bu ürün ile ilgili bir tanıtım videosu hazırlayıp youtube’a yüklersiniz ve ücretsiz reklam yapmış olursunuz veya benzer ürünlere ait videoların altına yorum yapıp o yorumda sitenizin linkini verirsiniz, insanlar merak edip sitenize gelebilirler. Eğer sitenizde de etkili tanıtım yazılarınız varsa ve sitenize gelen ziyaretçi ürünü sizin aracılığınızla alırsa sizde komisyonunuzu kazanırsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder