19 Kasım 2012 Pazartesi

Makale Yazarak İnternetten Para Kazanmak


makale yazarak internetten para kazanmaİnternetten para kazanma yöntemlerini paylaşmaya devam ediyorum.

İnternetten para kazanma yöntemlerinden biride makale yazarak para kazanmaktır.

Biliyorsunuz ki şu anda google dünya üzerinde en çok kullanılan arama motoru ( Türkiye’de google kullanım oranı % 90’ın üzerinde) hatta bir çoğumuzun açılış sayfası google’dır. Çoğumuzun herhangi bir konuda araştırma yapacağımız  zaman ilk başvurduğu kaynak ilk google oluyor. Bu yüzden web siteleri de google aramalarına çok önem veriyorlar ve web sitelerinin ilk sayfalarda görünmesi için ellerinden geleni yapıyorlar.

Google kullanıcılarına arama yaptıklarında daha kaliteli içerik sunmak için sürekli kendini güncelliyor  ve geliştiriyor. Google’da bir konuda arama yaptığınızda fark etmişsinizdir aynı içeriğe sahip birbirinin kopyası yazı ve web sitesi var. Google artık bu duruma bir dur dedi. Artık google kopya içerikleri ayırt edebiliyor ve kopya içerikli sayfaları geri atıyor.

Bu yüzden google aramalarında ilk sıralarda yer almak isteyen web siteleri özgün içeriğe daha çok önem verir oldu ve bu durum da makale yazarlığı diye bir meslek ortaya çıkardı diyebiliriz.
Eğer internetten para kazanmak istiyorsanız, iyi bir kelime dağarcığına sahipseniz, anlamlı düzgün cümleler kurabiliyorsanız bu iş tam size göre.

Bir çok webmaster (web sitesi sahibi-yöneticisi) özgün ve kaliteli makalelerinize makale başına 2-4 TL aralığında ücret ödemektedir. Yazılan makaleler genellikle 200-400 kelime aralığında olup makalenin uzunluğuna göre ücret ödenmektedir.

İnternetten para kazanmak istiyorsanız ve bu işi yapabilirim diyorsanız R10 tarzı webmaster forum sitelerine üye olun orada makale yazabileceğinize dair bir duyuruda bulunun ve makale aranıyor ilanlarına başvurun. Bu işe bu şekilde başlayabilirsiniz.
Sizlere internetten para kazanma yolculuğunuzda başarılar dilerim.

3 yorum:

  1. Sizinle irtibat kurmak detayli görüşüp calismak istiyorum yardimci olursaniz sevinrm

    YanıtlaSil
  2. Sizinle irtibat kurmak detayli görüşüp calismak istiyorum yardimci olursaniz sevinrm

    YanıtlaSil
  3. Bu genel halk için bir duyuru, ilgileniyoruz
    Böbrekleri satın almak ve farklı böbrek bağışçılarıyla birlikte çalışabilmek
    Hastalarımız, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.
    hastamıza böbrek bağışında bulunup bulunmadığınızı onaylayabiliriz ve
    her bağışçıyı büyük ödüller bekliyor.
    E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com
    veya whatsapp konusunda bizimle iletişime geçin:
    +1(515)293-5520

    YanıtlaSil