12 Kasım 2012 Pazartesi

Gittigidiyor İle Para Kazanmak

İnternetten para kazanma yöntemlerini paylaşmaya devam ediyorum. Bu yazımda da gittigidiyor dan nasıl para kazanacağını anlatacağım.
Öncelikle gittigidiyor'dan para kazanmak için kendinize ait bir web sitenizin olması lazım. Kendinizi ait bir web siteniz olduktan buradan gittigidiyor iş ortaklığı programına başvurabilirsiniz. Programda gittigidiyor'da listelenen ürünlerden web sitenizin içeriğine uygun olanları size banner şeklinde veriyorlar siz de bu reklam bannerlarını sitenize ekliyorsunuz. Web sitenize eklediğiniz bannerlardan, tıklama başına para kazanıyorsunuz.
Gittigidiyor'un belirlemiş olduğu başlangıç rakamı tık başına 5 kuruş tık sayısı arttıkça bu 10 kuruşa kadar çıkıyor. Örneğin sitenizdeki bannerlara ayda 1000 tıklama olsa 10 kuruştan 100 TL para kazanırsınız. Zahmetsiz ve kolayca kazanılan para. Tabiki 100 TL aslında az bir rakam internette para kazanmayı istiyorsanız bir çok yöntem var ve sadece bir yönteme odaklanmamak gerek. Diyelim ki web sitenizden satış ortaklığı yaparak para kazanıyorsunuz. Bu sisteme de dahil olursunuz buradan gelecek gelirler de ek gelir olur.
Hepinize internette bol kazançlar

internetten para kazanmak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder